We help the world growing since 2012

SHIJIAZHUANG TUOOU CONSTRUCTION MATERIALS TRADING CO., LTD.

Chennai: Wehe ʻia ke alahaka kila e hana i nā lele lele hou

CHENNAI: ʻO ka Foot Over Bridge (FOB) ma Old Mahabalipuram Road (OMR), e hoʻopili ana iā Tidel Park me ke kahua kaʻaahi Thiruvanmiyur, ua wehe ʻia no ka manawa pōkole i hiki ke kūkulu ʻia nā māhoe U-like flyovers.
Ua lawe ʻia ka hoʻoholo no ka wehe ʻana a hoʻolālā hou i ke ala ala kiʻekiʻe no ka mea ke hele nei ka hale i manaʻo ʻia.ʻEkolu mau lima o ka FOB kila ma ke kahua kaʻaahi a me ʻelua mau paheʻe ʻē aʻe i lalo e hoʻohui i ke kahua kaʻa kaʻa MTC a me Ramanujam IT City (Paka Tidel)
“ʻO ka lima ʻekolu o ka uwapo e pae pololei ma ka wahi like kahi i pau ai ka ramp o ka lele lele U i manaʻo ʻia.No laila, ke hoʻololi nei mākou (ka lima) i kahi ʻano L-like i mea e maʻalahi a palekana no ka poʻe hele wāwae, "wahi a kekahi luna nui mai Tamil Nadu Road Development Corporation (TNRDC), ka ʻoihana mokuʻāina e mālama ana i ka hale kila.

 


He ʻekolu a ʻelima mau mahina e hoʻopau ai i ka hana hoʻolālā hou a hoʻihoʻi i ka hoʻohana ʻana i ka lehulehu e like me nā hana e pili ana i ka Chess Olympiad 2022 ka mea nui i kēia manawa, wahi a ka luna, e noi ana i ka inoa ʻole.
ʻO ke alahaka kila, i kūkulu ʻia ma 9 crore, ua ʻae nā limahana ma Ramanujam IT City (aka TIDEL Park) e hele maʻalahi ma luna o nā ala ʻehā OMR a hiki i ke kikowaena MRTS.
Ma ka awelika, ʻoi aku ma mua o 70,000 mau kānaka ʻaʻole wale mai ka paka IT akā mai ka IIT Madras Research Park a me ke kūlanakauhale kiʻi ʻoniʻoni ʻo MGR e hoʻohana nei i kēia ala ala kiʻekiʻe i kēlā me kēia lā, e like me ka ʻike pili.
ʻAʻole like me ka hapa nui o nā FOB ʻē aʻe o ke kūlanakauhale, aia nā escalator a ua mālamalama maikaʻi.No laila, ua hōʻemi kēia i ka jaywalking a me nā pōʻino pedestrian ma ke kiko.Akā i kēia manawa ua hoʻi hou i ka huina hoʻokahi no ka mea e hele hou ka poʻe hele wāwae i ke ala a pau i ka hui i hoʻomalu ʻia i ka hōʻailona kaʻa e hele i ka OMR paʻa.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-11-2022